Materialen

Kitesurfen Ameland – materialen

Wij geven les met North Kiteboarding materialen. North Kiteboarding materialen staan er om bekend dat ze betrouwbaar en veilig zijn met veel mogelijkheden om het maximale uit de kites en materialen te halen. We hebben al jaren een goede samenwerking met deze partner en zijn zeer tevreden over de materialen die we afnemen van North Kiteboarding. Onze materialen zijn altijd up-to-date en hierdoor heb je de zekerheid dat je altijd kiteles krijgt met de beste materialen.

Verkoop lesmaterialen:

Omdat wij onze materialen up-to-date te houden, vervangen we aan het einde van het seizoen vrijwel al onze materialen. Dit doen we omdat we dan met het nieuwste van het nieuwste les kunnen geven. Hierdoor bieden we jullie de kans om met kites, waarmee jullie les hebben gehad, vertrouwd verder te gaan. Je kent de ins-&-outs van de kites en je hebt er al enige ervaring mee. Hier voorkom je mee dat je materialen koopt die niet geschikt zijn voor je of dat je materialen aanschaft die gevaarlijk kunnen zijn.

Onze instructeurs zijn professionals en gaan dagelijks om met onze materialen. Zij kunnen je precies adviseren welke materialen geschikt zijn voor jou! Koop dus onze leskites tegen fantastische prijzen en zorg ervoor dat je het mooiste kite-materiaal aanschaft bij Kitesurfen Ameland.

[ssba]

beach-ameland-strand

aktiviteiten-ameland-hp